PHYTOPHYLINE AMPULE

PHYTOPHYLINE AMPULE SERUM ZA KOREKCIJU UPORNOG CELULITA


-23% Alhemila - bršljan - rastavič kompleksa za vraćanje teksture
-Lipoliticki ekstrakt zelenog čaja
-27% ekstrakta utrine
Neželjene naslage nastaju od lokalnog nagomilavanja masnog tkiva u butinama, kukovima, koljenima ili rukama, kao i od ružnih promjena na površini kože, što dovodi do ''rupičastog'' izgleda. One su povezane sa slabljenjem kože u unutrašnjem dijelu ruke i butina.
Da bi se vratila glatka, bolje tonirana koža i da bi se poboljšao izgled upornih neželjinih naslaga, LIERAC Laboratories su razvile PHYTOPHYLINE. Formulacija sa veoma visokom koncentracijom biljnih ekstrakata, ovaj program je pokazao moćnu aktivnost u pomaganju vraćanja teksture koži i borbi protiv pojave ''narandžine kože''. Pravi biljni kompleks, PHYTOPHYLINE obezbjedjuje 2 nivoa aktivnosti na koži:
-Biljni ekstrakt stimuliše sastojke vezivnog tkiva i pomaže u vraćanju elasticnosti kože.
-Escin i ekstrakt caja toniraju i štite kapilarnu mrežu pomažući u smanjenju pojave nagomilavanja masti.
Upotreba: Koristi se kao ''intezivan'' program. Nanositi ujutro i uveče, 6 do 8 sedmica za redom, nježno masirajući na problematične djelove.
Specifična uprtreba ampula: Protresite ampulu, odlomite vrh i sipajte sadržaj u bočicu za difuziju. Poprskajte na problematičnim djelovima i nježno masirajte kožu dok se proizvod skroz ne absorbuje. Nanošenje može biti i duže od 8 sedmica ako se nanosi jednom dnevno dok se god ne primjete poboljšanja na koži.
Konstantna upotreba je neophodna za postizanje najboljih rezultata.