Marvis set (3x25)

Marvis set ( 3x25ml )


Osvježavajuće, kremaste zubne paste u praktičnim veličinama. 

Prikladan za putovanja. 

Set sadrži:


 MARVIS pasta za zube karakum - Zubna pasta Marvis Karakum putuje preko Crnog mora do Perzije i istočne Kine. Kombinuje najfiniju papriku sa slatkoćom soka od pomorandže i aromatičnim kardamomom za trajnu svježinu, istovremeno sprječavajući truljenje zuba, kao i borbu protiv zubnog kamena i plaka. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.


 MARVIS pasta za zube rambas - Inspirisan globalnim putovanjima, pasta za zube Rambas pruža jedinstvenu I luksuznu oralnu higijenu. Razvijena za održavanje zdravih zuba i desni istovremeno sprječavajući kvarenje. Formula sadrži egzotičnu mješavinu ananasa, breskve, manga i mente. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.  


MARVIS pasta za zube royal - Inspirisana globalnim putovanjima, pasta za zube Roial pruža  jedinstvenu I luksuznu oralnu higijenu. Razvijena za održavanje zdravih zuba i desni, istovremeno sprjecavajući kvarenje, Formula sadrži egzotičnu mješavinu italijanskog ulja limuna, mandarine, ekstrakt ruže i mente. Obogaćena ksilitolom I fluoridom.  Ne sadrži fluor, paraben, ni gluten.