SOLGAR TABLETE ZA KOSU, KOŽU I NOKTE

SOLGAR TABLETE ZA KOSU, KOŽU I NOKTE, 60 tbleta.

Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je opšteg zdravstvenog stanja organizma, pa su i najefikasniji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju - iznutra. Solgar Skin, Nails and Hair sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, specijalno namijenjenih za kožu, nokte i kosu. MSM je bogat izvor sumpora koji pomaže u stimulaciji rasta i sjaja kose i noktiju, u zarastanju  rana te opštem zdravlju ćelija kože. Vitamin C je najvažniji antioksidans za kožu, nokte i kosu, te najefikasnija odbrana protiv oštecenja nastalih djelovanjem slobodnih radikala. Pomaže u proizvodnji i izgradnji kolagena, čime povecava elasticnost kože i njenu obnovu, kao i izgradnju zdravih kostiju, zuba i desni. Silicijum  pomaže kod lomljivih i krhkih noktiju i uopšteno poboljšava integritet kože. Prolin i lizin su aminokiseline koje su u kombinaciji sa vitaminom C neophodni nutrijenti za oblikovanje kolagena koji pomaže da koža izgleda gipko. Bakar pomaže u proizvodnji pigmenta melanina koji štiti kožu od sunca, a važan je i za izgradnju snažnih i fleksibilnih kolagenskih vlakana. Takodje, sprječava preranu pojavu sijede kose. Cink je snažan antioksidativni mineral sa brojnim povoljnim uticajima na zdravlje kože, noktiju i kose. Pospešuje regeneraciju kože, zarastanje  rana i otklanjanje akni.
Sastav u dnevnoj dozi ( 2 tablete ): punioći: mikrokristalna celuloza;  MSM 1000mg; prah crvene alge 150mg; vitamin C 120mg; sredstva za sprječavanje zgrudnjavanja: silicijum dioksid, stearinska kiselina biljnog porijekla;  L-lizin 50mg; L-prolin 50mg; celulozna guma; hidroksipropil metil celuloza;  cink 15mg; magnezijum stearat biljnog porijeka; biljni glicerin; bakar 2mg                 
Upotreba: Uzimati po 2 tablete na dan uz obrok ili po preporuci ljekara.
Napomene:Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu ishranu. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoraciti. Čuvati od domašaja male djece. Čuvati na suvom i tamnom mjestu do 25C.